. . NYE ÅBNINGSTIDER : Åben onsdag den 15.05.19 fra 8 -17.30 Lukket torsdag den 16.05.19 + lørdag den 22.06.19. Mandage lukket. Afhentning kun efter aftale om mandagen.. Åbent normalt alle Tirsdage og onsdage kl.10-15, torsdage kl. 10-17.30 og fredage kl. 10 - 15, lørdage kl.10-14 . . .
- . -

OBS OBS . Feltet du kan skrive beskeder i fungere ikke så send en mail specielt. hvis du bestiller vådgær Nyhed! Du kan bestille vådgær wlp senest den sidste hverdag i måneden - leveringen 1-2 uger efter. Dog ikke januar og juli. Vault (sæsonvare), er kun tilgængelig i visse perioder. Send en mail. Så køre google shopping ....
Ring +45 60 53 00 02 | Albryg Brygudstyr | Mejerivej 7 | 4296 Nyrup

- Velkommen til Albryg Brygudstyr

Nyhed

rødvin Barone Montalto Passiveto italien 1 l NYHED !

rødvin Barone Montalto Passiveto italien 1 l NYHED !
Varenummer: rødvin barono

Lagerstatus: På lager

99,95 DKK

Detajler

Detaljer

rødvin Barone Montalto Passiveto italien 1 l NYHED ! Barone Montalto Rosso Terre Siciliane IGT Passivento har fået Guldmedaljevin med guldmedalje fra det 22. Berliner Wein Trophy 2018 / Guldmedalje fra AWC Vienna 2018. Det er en kraftfuld, fyldig og blød rødvin fra det solbeskinnede Sicilien. Vinen er produceret på øens "egen" drue - Nero d'Avola, der i denne fortolkning byder på en bærmættet, tæt vin med blid struktur, hvor de har pudslet om alle detaljer. Duft og smag er domineret af tætte skovbæraromaer med brombærlikør, sorte kirsebær og blåbær. PASSIVENTO (Appassimento) stilen skinner tydeligt igennem med stor stoflighed i vinen og en snert af sødmefuld, tørret frugt. Vinen kan med stort velbehag nydes nu til kraftigere stege eller gryderetter, ligesom vildt er et indlysende match. Nyd vinen nu ved en serveringstemperatur på cirka 16 grader eller gem vinen yderligere et par år, hvorefter den bør serveres en grad eller to varmere i takt med at frugtsødmen fortager sig og lagringsaromaerne dukker op. Perfekt til saftfulde grillede bøffer med peber, samt fede oste. Præmier: Guldmedalje af det 22. Berliner Wein Trophy i 2018 (årgang 2017) Guldmedalje af AWC Vienna 2018 - International Wine Challenge (årgang 2017) Barone Montalto dyrker Nero d'Avola med stor succes i den vestligt beliggende Belice-dals grusede jord i en højde på 350-500 meter over havet, hvor vekselvirkningen mellem høje dagtemperaturer og kølige nætter giver både modenhed og friskhed i druerne. For at booste druernes naturlige koncentration har en andel af drueklaserne fået lov at tørre lidt ind på vinstokkene, den såkaldte ’appassimento-metode’. Herved opkoncentreres sukker- og aromastoffer i druerne, hvilket tilføjer vinen en signatur, der kan minde om en god Valpolicella Ripasso. Vinen er gæret i Barone Montaltos moderne vineri i Santa Ninfa i 15 dage under temperaturkontrol med intens maceration, hvorefter den inden sammenstikning lagres 4 måneder på franske 2. og 3. års fade. Dette mikrooxiderer denne antioxidante drue uden at bidrage med markante aromatiske komponenter.

Produktvideo



Albryg.dk har endnu ikke en video til dette produkt.

Synes du produktet mangler en video? Send os en e-mail!