NYE ÅBNINGSTIDER . Mandage lukket. Afhentning kun efter aftale. tirsdage - torsdag kl. 10-17.30 fredag og lørdag 10-14 .
- . -

OBS OBS . Feltet du kan skrive beskeder i fungere ikke så send en mail specielt. hvis du bestiller vådgær Nyhed! Du kan bestille vådgær wlp senest den sidste hverdag i måneden - leveringen 1-2 uger efter. Dog ikke januar og juli. Vault (sæsonvare), er kun tilgængelig i visse perioder. Send en mail. OBS Grainfather ejere - gå ind på prodktet her på siden -der står hvad di skal gøre for at din mobil har forbindelse til kontrolboksen
Ring +45 60 53 00 02 | Albryg Brygudstyr | Mejerivej 7 | 4296 Nyrup

- Velkommen til Albryg Brygudstyr

Formular til fortrydelse af køb til levering


Klik her, dette åbner en E-mærkets online fortrydelsesformular, som du nemt kan udfylde og herefter printe fra din egen computer.


Herefter skal gøre følgende (på den side som netop er åbnet):
 

Klik med musen i første under TIL og udfyld med følgende information:

Webshop: Albryg.dk

Albryg v/Anders L. Aastrøm

Mejerivej 7

4296  Nyrup

E-mail: info@albryg.dk

 

Herefter kan du enten klikke videre ved hjælp af musen eller bruge tabulator-knappen på dit tastatur, for at hoppe fra felt til felt.

Når du har udfyldt alle felter, bedes du printe blanketten og vedlægge denne sammen med de varer som du ønsker at returnere i forbindelse med fortrydelsesretten.

 

*Bemærk, at varer bestilt til afhentning i vores fysiske butik, skal returneres til denne.Værdiforringelse 


Sådan er reglerne for værdiforringelse:

- Du har som udgangspunkt 14 dage til at fortryde et netkøb
- Du må prøve og undersøge varen på samme måde, som du kan og må i en fysisk butik
- Er varen forringet i værdi ved tilbageleveringen til netbutikken, og skyldes det, at du har brugt den mere, end man kan og må i en fysisk butik, kan du forvente at skulle betale for værdiforringelsen
- Du skal dog kun betale for værdiforringelsen, hvis netbutikken klart og tydeligt har oplyst dig om fortrydelsesretten og betingelserne for at fortryde købet, herunder standardfortrydelsesformularen
- Det er netbutikken, som i første omgang fastslår, om varen er forringet i værdi, og hvad den kan sælges for til andre forbrugereHar du spørgsmål, så husk du kan altid ringe til os:

Telefon: 60 53 00 02  (Åben hverdage fra 09 – 15)