NYE ÅBNINGSTIDER . Mandage lukket. Afhentning kun efter aftale. tirsdage - torsdag kl. 10-17.30 fredag og lørdag 10-14 .
- . -

OBS OBS . Feltet du kan skrive beskeder i fungere ikke så send en mail specielt. hvis du bestiller vådgær Nyhed! Du kan bestille vådgær wlp senest den sidste hverdag i måneden - leveringen 1-2 uger efter. Dog ikke januar og juli. Vault (sæsonvare), er kun tilgængelig i visse perioder. Send en mail. Så køre google shopping ....
Ring +45 60 53 00 02 | Albryg Brygudstyr | Mejerivej 7 | 4296 Nyrup

- Velkommen til Albryg Brygudstyr

refraktometer VIN 0-170 ° OE / 0-25% vol med ATC:

refraktometer
Varenummer: 013.033.6

Lagerstatus: På lager

367,50 DKK

Detajler

Detaljer

refraktometre er optisk præcision instrumenter, der bestemmer tætheden af ​​en væske ved brydningsindekset, med kun et par dråber! Velegnet til juice, urt, honning, osv Også til brug i vingården. Præcis alligevel enkel at bruge: bare placere et par dråber af væske på prisme, pege refraktometer mod en lyskilde, og du har en umiddelbar læsning af tætheden. De leveres med box, skruetrækker til nem kalibrering og pipette. Refraktometer VIN 0-170 ° OE / 0-25% vol med ATC: Model specielt til vin. Skala 0-170 ° OE / 0-25% vol, per 1 °. Med ATC (automatisk temperatur korrektion mellem 10 og 30 ° C) Density måling Glas aerometre følger »princippet om Archimedes ':. Enhver genstand, der helt eller delvist nedsænket i en væske, der er holdt oppe af en kraft svarende til vægten af væsken fortrænges af objektet Den gram er massen af en kubikcentimeter (1 cc eller 1 ml) rent vand. Der er et par enheder, der anvendes til sukker måling, som har en direkte relation med en vægt enhed. Andre enheder imidlertid en forbindelse med massefylde og relativ densitet. Massefylden er vægten pr volumenenhed (g / cm³). Massefylden af rent vand er 1 g / cm³. Den sg af vand er en (1,000).

ProduktvideoAlbryg.dk har endnu ikke en video til dette produkt.

Synes du produktet mangler en video? Send os en e-mail!