NYE ÅBNINGSTIDER . Mandage lukket. Afhentning kun efter aftale. tirsdage - torsdag kl. 10-17.30 fredag og lørdag 10-14 .
- . -

OBS OBS . Feltet du kan skrive beskeder i fungere ikke så send en mail specielt. hvis du bestiller vådgær Nyhed! Du kan bestille vådgær wlp senest den sidste hverdag i måneden - leveringen 1-2 uger efter. Dog ikke januar og juli. Vault (sæsonvare), er kun tilgængelig i visse perioder. Send en mail. Så køre google shopping ....
Ring +45 60 53 00 02 | Albryg Brygudstyr | Mejerivej 7 | 4296 Nyrup

- Velkommen til Albryg Brygudstyr

refraktometer 0-18 PLATO / 0,1 + ATC

refraktometer 0-18 PLATO / 0,1 + ATC
Varenummer: 013.042.7

Lagerstatus: Ikke på lager

367,50 DKK

Detajler

Detaljer

refraktometer 0-18 PLATO / 0,1 + ATC Refraktometre er optisk præcision instrumenter, der bestemmer tætheden af ​​en væske ved brydningsindekset, med kun et par dråber! Velegnet til saft, urt, honning, osv Også til brug i vingården. Præcis alligevel enkel at bruge: bare placere et par dråber væske på prisme, pege refraktometret imod en lyskilde, og du har en umiddelbar læsning af tæthed. De leveres med box, skruetrækker til nem kalibrering og pipette. Refraktometer BEER 0-18 ° Plato med ATC: Model specielt til øl bryggerier. Ideel til at kontrollere din urt under reduktion, samt overvågning af skylning af bryggeriernes korn. Skala fra 0 til 18 °, pr 0,1 °. Med ATC (automatisk temperatur korrektion mellem 10 og 30 ° C) Density måling Glas aerometre følger »princippet om Archimedes:. Enhver genstand, helt eller delvist nedsænket i en væske, der er holdt oppe af en kraft svarende til vægten af væsken fortrænges af objektet Det gram er massen af 1 kubikcentimeter (1 cc eller 1 ml) af rent vand. Der er et par enheder, der anvendes til måling af sukker, der har en direkte forbindelse med en vægt enhed. Andre enheder dog har en forbindelse med tætheden eller vægtfylde. Massefylden er vægten pr volumenenhed (g / cm³). Massefylden af rent vand er 1 g / cm³. Den sg af vand er 1 (1,000).

ProduktvideoAlbryg.dk har endnu ikke en video til dette produkt.

Synes du produktet mangler en video? Send os en e-mail!