NYE ÅBNINGSTIDER . Mandage lukket. Afhentning kun efter aftale. tirsdage - torsdag kl. 10-17.30 fredag og lørdag 10-14 .
- . -

OBS OBS . Feltet du kan skrive beskeder i fungere ikke så send en mail specielt. hvis du bestiller vådgær Nyhed! Du kan bestille vådgær wlp senest den sidste hverdag i måneden - leveringen 1-2 uger efter. Dog ikke januar og juli. Vault (sæsonvare), er kun tilgængelig i visse perioder. Send en mail. OBS Grainfather ejere - gå ind på prodktet her på siden -der står hvad di skal gøre for at din mobil har forbindelse til kontrolboksen
Ring +45 60 53 00 02 | Albryg Brygudstyr | Mejerivej 7 | 4296 Nyrup

- Velkommen til Albryg Brygudstyr

NyhedNedsat

pygmy 25 k eksklusiv med kompressoer og 1 hane - skal du ha en medens der er tilbud !

pygmy 25 K eksklusiv
Varenummer: pygmy25 ekslkusiv

Lagerstatus: På lager

Pris: 5.450,00 DKK

Tilbudspris: 4.995,95 DKK

Detajler

Detaljer

Husk at slanger og kblingssæt er tilkøb. PYGMY 25 / K EXCLUSIVE køler med en indbygget luftkompressor er designet til professionel køling og udlevering af fremragende kølet øl til husholdningsbrug og mindre havefester. Kølere fra EXCLUSIVE-serien er udstillingsvinduet med hidtil uset elegance. Håndtaget, der er egnet til transporten, kan trækkes tilbage, alle kontrolelementer er skjult bagpå køleren, siderne er glatte uden ventilationsgitter, og et nyt håndtag passer perfekt til det moderne koncept. Luksuriøst udseende fremhæver det oplyste frontpanel. Ydeevnen på 20-25 l / t. og dens små dimensioner 180 x 300 x 345 mm sætter denne køler øverst blandt indenlandske køkkener over køkkenet. PYGMY 25 / K EXCLUSIVE har en kontinuerlig køleydelse på 20-25 l / h. 8op til 30 l) Den moderne kompressorkøleenhed bruger strømindgangen til direkte overførsel til køling, hvilket garanterer mindst mulig energiforbrug og fremragende kølet øl. Termoblokken med sin høje energikapacitet er klar til at dispensere perfekt kølet øl inden for 2-4 minutter efter, at køleren er tændt. Hvis termostaten er indstillet til det maksimale, kan termoblokken akkumulere en stor mængde energi, der bruges til udlevering af fremragende kølet øl i træk. Den nødvendige tid til energiakkumulering er ca. 10 min. LINDR-køleteknologi er 45% mere effektiv end dens strømindgang. Al udvendig konstruktion er lavet af rustfrit stål for at give et mere rent og æstetisk look. De anvendte materialer opfylder de højeste krav til hygiejnestandarder og garanterer en lang levetid for denne køler. Pygmy-kølere er blevet anerkendt af eksperter som ølkølere op til 25l / h med det bedste forhold mellem pris / ydelse / kvalitet / dimension.

Produktvideo