. . NYE ÅBNINGSTIDER :.Forretningen har lukket den lørdag den 24.11.18 og Vi holder lukket i julen fra den 23. december .til og med den tirsdag den 1. januar 2019.. Mandage lukket. Afhentning kun efter aftale om mandagen.. Åbent alle Tirsdage og onsdage kl.10-15, torsdage kl. 10-17.30 og fredage kl. 10 - 15, lørdage kl.10-14 . . .
- . -

OBS OBS feltet du kan skrive beskeder i fungere ikke så send en mail specielt hvis du bestiller vådgær Nyhed! Du kan bestille vådgær wlp senest den 1. mandag i måneden - leveringen ugen efter. Dog ikke januar og juli. Vault (sæsonvare), er kun tilgængelig i visse perioder.
Ring +45 60 53 00 02 | Albryg Brygudstyr | Mejerivej 7 | 4296 Nyrup

- Velkommen til Albryg Brygudstyr

Basis - kontakt os ved 25 kg

Basis Forskelligt slags byg til ølbrygning Toradet byg til ølbrygning dominerer I Danmark og det øvrige Europa brygges næsten alt øl - såvel lyse som mørke typer - ud fra malt, hvor råstoffet er toradet byg. For eksempel er populære sorter som Power, Quench, NFC Tipple med flere alle toradet byg der bruges til ølbrygning.. Toradet byg til ølbrygning er kendetegnet ved, at kernerne er meget ens i størrelse, hvorfor de spirer ensartet. Hvilket er en stor fordel ved maltningen, når dette skal bruges til ølbrygning.. I USA er det derimod almindeligt at anvende sorter af seksradet byg til maltning til ølbrygning. Det samme gjorde man i vores del af verden før 1800-tallet. Seksradet byg har højere enzym-aktivitet, og kernerne bliver derfor hurtigere til brugbar malt til ølbrygning. Sorten Maris Otter , engelsk malt, er populær til ølbrygning. Bryggeren ved kun meget sjældent om det er Power, Quench eller en helt tredje eller fjerde bygsort, der er råstoffet bag den malt, han bruger til ølbrygningen. Normalt markedsføres malten til ølbrygning blot under den typebetegnelse, der hænger sammen med processen på malteriet - pilsnermalt, münchnermalt etc. En sjælden undtagelse er malt fra den engelske bygsort Maris Otter 8 der bruges til ølbrygning) , der blev forædlet i midten af 1950'erne. Maris Otter giver øllet en fyldigere smag end mere moderne sorter - til gengæld er maltentil ølbrygning forholdsvis dyr. Den bruges af en del hobbybryggere og mikrobryggerier til ølbrygning.. Maris Otter til ølbrygning er i øvrigt en seksradet sort. Kilde : Simon Wrisberg: Håndbog i Ølbrygning, forlaget Cicero 2006

1 til 12 ud af 29

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 12 ud af 29

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3