NYE ÅBNINGSTIDER . Mandage lukket. Afhentning kun efter aftale. tirsdage - torsdag kl. 10-17.30 fredag og lørdag 10-14 .
- . -

OBS OBS . Feltet du kan skrive beskeder i fungere ikke så send en mail specielt. hvis du bestiller vådgær Nyhed! Du kan bestille vådgær wlp senest den sidste hverdag i måneden - leveringen 1-2 uger efter. Dog ikke januar og juli. Vault (sæsonvare), er kun tilgængelig i visse perioder. Send en mail. Så køre google shopping ....
Ring +45 60 53 00 02 | Albryg Brygudstyr | Mejerivej 7 | 4296 Nyrup

- Velkommen til Albryg Brygudstyr

Mangrove Jack s M54 Californis Lager undergær der kan gære ved højere temperaturer

m54
Varenummer: m54

Lagerstatus: På lager

24,00 DKK

Detajler

Detaljer

Endelig en undergæret tørgærstamme der er i stand til at gære ved overgærede alegærtemperatur, uden at udvikle de frygtede bismage der ellers er associeret med undergær, gæret ved for høj temperatur. Det er heller ikke nødvendigt at koldlagre øllet efter endt gæring. Egnet til California Common (Steam Beer) og andre undergærede øl, selv når den gæres ved stuetemperatur. Aroma: California lager gær producer en ren og klar pilsneraroma, uden de frygtede bismage. Gæren er perfekt til de fleste undergærede øltyper. Smag og fylde: California lager gær producer en ren og klar pilsneraroma, og er derfor velegnet til alt fra en humlet pilsner til en skøn Helles, og fremhæver både malt og humlesmagen fremragende. Alkoholtolerance: Gæren er middel alkoholtolerant, og vil ikke gære meget over 8,5% Klassifikation: Saccharomyces cerevisiae Temperaturområde: 18-20°C Dæmpning: 77-82% Flokkulering: Medium-Høj Celletæthed: 5 milliarder celler pr. Gram Vildgær: <1 pr. million celler Bakterier: <1 pr. Million celler GMO fri. Brugervejledning: Drys gæren direkte i den nedkølet urt op til 23 liter. Du kan dog også vælge at gøre dette : Et renere og mere professionelt resultat opnås hvis gæren rehydreres. Tilsæt gæren til en decinficeret skål, med 1 dl vand ved 20-25°C. Rør stille og roligt med en desinficeret ske til gæren er en tyk cremet masse. Lad det stå i 8-12 minutter, og tilsæt så gærcremet til urten. Opbevares i køleskab.

Produktvideo



Albryg.dk har endnu ikke en video til dette produkt.

Synes du produktet mangler en video? Send os en e-mail!