NYE ÅBNINGSTIDER . Mandage lukket. Afhentning kun efter aftale. tirsdage - torsdag kl. 10-17.30 fredag og lørdag 10-14 .
- . -

OBS OBS . Feltet du kan skrive beskeder i fungere ikke så send en mail specielt. hvis du bestiller vådgær Nyhed! Du kan bestille vådgær wlp senest den sidste hverdag i måneden - leveringen 1-2 uger efter. Dog ikke januar og juli. Vault (sæsonvare), er kun tilgængelig i visse perioder. Send en mail. OBS Grainfather ejere - gå ind på prodktet her på siden -der står hvad di skal gøre for at din mobil har forbindelse til kontrolboksen
Ring +45 60 53 00 02 | Albryg Brygudstyr | Mejerivej 7 | 4296 Nyrup

- Velkommen til Albryg Brygudstyr

Nyhed

malocid mælkesyrebakterie 100 gr. til 200 L. -super tilbud

Malocid mælkesyrebakterie 100 gr. til 200 L.
Varenummer: 001.301.1

Lagerstatus: På lager

125,00 DKK

Detajler

Detaljer

Malocid mælkesyrebakterie 100 gr. til 200 L. malocid malolaktisk bact. 100 g for 200 l Renkultur for en kontrolleret æble - mælkesyre gæring. Indeholder en høj koncentration af Loeconostic oenos bakterier, som omdanner syren i vinen til mælkesyre. Dette reducerer surhedsgrad og stabiliteten i ??vinen stiger. Denne teknik har været brugt i årevis i branchen, og er nu endelig tilgængelig for hjemmebryggere. Dosering: 5 g / l 10 Tilsæt til vinen, efter gæringen og før klaring. Hvornår og hvordan laver man en malolaktisk gæring (æblesyre gæring)? kultur til en kontrolleret malolaktisk fermentering. Den indeholder en høj koncentration af Leuconostic Oenos bakterier, som omdanner den nuværende æblesyre til vinsyre. Dette reducerer surheden, blødgør smagen og øger vinens stabilitet. Denne teknik er blevet brugt i branchen i årevis og er nu også tilgængelig for hjemmevinmagere! Dosis: 5 g / 10 l vin. Tilsæt til vinen efter gæring og før afklaring. Hvornår og hvordan man gør en malolaktisk gæring? Der er mange fordele ved malolaktisk fermentering. Mælkesyrebakterier har imidlertid helt forskellige miljøkrav end gær. Derfor tages der højest hensyn til en række vigtige faktorer, hvis en malolaktisk fermentering skal foregå ordentligt og smidigt: Malolaktisk gæring er bedst startet lige før alkoholholdig gæring (restsukker <4 g / l). Det frie SO2-indhold skal maksimalt være 10 mg / liter og den totale SO2-indhold højst 30 mg / liter. Vinens pH-værdi skal være mindst 3,1 og alkoholindholdet må højst være 13% vol. Endelig er vinens temperatur også meget vigtig: 17 ° C eller mere. Opløs de frysetørrede kulturer i rigeligt (ca. 10-20 x vægten af ​​pulver) vand ved 25 ° C under konstant omrøring.

Produktvideo



Albryg.dk har endnu ikke en video til dette produkt.

Synes du produktet mangler en video? Send os en e-mail!