NYE ÅBNINGSTIDER . Mandage lukket. Afhentning kun efter aftale. tirsdage - torsdag kl. 10-17.30 fredag og lørdag 10-14 .
- . -

OBS OBS . Feltet du kan skrive beskeder i fungere ikke så send en mail specielt. hvis du bestiller vådgær Nyhed! Du kan bestille vådgær wlp senest den sidste hverdag i måneden - leveringen 1-2 uger efter. Dog ikke januar og juli. Vault (sæsonvare), er kun tilgængelig i visse perioder. Send en mail. OBS Grainfather ejere - gå ind på prodktet her på siden -der står hvad di skal gøre for at din mobil har forbindelse til kontrolboksen
Ring +45 60 53 00 02 | Albryg Brygudstyr | Mejerivej 7 | 4296 Nyrup

- Velkommen til Albryg Brygudstyr

magnetomrøre compakt - kolbe er tilkøb - magnetpind medfølger

magnetomrøre
Varenummer: magnet black

Lagerstatus: På lager

750,00 DKK

Detajler

Detaljer

magnetomrøre - albrygs compakt magnetomrøre Hvad er en compakt magnetomrører ?? størrelse 14,5 x 15,2 cm. En magnetomrører skaber konstant bevægelse i en gærstarter. Det sørger for at der kommer tilstrækkelig ilt til gærcellerne og øger gærvæksten. Gærcellerne bruger meget ilt til at danne cellevæggene under væksten, og tilstrækkelig ilt sikre øget vækst og sundere gærceller. Men hvorfor så købe albrygs magnetomrører ??!! Magnetomrøren er skabt til gær, så unødvendige og dyre funktioner kan elimineres. Hvorfor har jeg brug for at lave en gær starter ??!! Det er ikke muligt at pitche nok “sund” gær direkte fra en pakke vådgær, og svært fra en pakke tørgær. Gærstartere er især vigtige, hvis du brygger undergæret øl eller øl med en høj alkoholprocent. Til disse typer øl skal der bruges mange milliarder gærceller. Hvordan laver jeg en god gærstarter ??!! Kog en urt af vand og 100 g maltekstrakt per liter vand, i 15 min, urten skal have en OG omkring 1,036-1,040. Urten hældes i din Erlenmeyer kolbe. Kolbe er tilkøb. Køles ned til 20-24°C. Hvor hurtigt skal jeg røre mine starter ??!! Det er ikke nødvendigt at udvirke en dyb hvirvel, i væsken for at få en god omrøring i bevægelse. Målet er at holde gæren i suspension og i kontakt med luften. Den dybe vortex ser cool ud, men det er ikke nødvendigt for at få en god gær vækst. Du kan bruge enten 1000 ml eller 2000 ml Erlenmeyer kolbe, Der følger en magnetpind 40x8mm med. men Kolben er tilkøb .

Produktvideo