NYE ÅBNINGSTIDER . Mandage lukket. Afhentning kun efter aftale. tirsdage - torsdag kl. 10-17.30 fredag og lørdag 10-14 .
- . -

OBS OBS . Feltet du kan skrive beskeder i fungere ikke så send en mail specielt. hvis du bestiller vådgær Nyhed! Du kan bestille vådgær wlp senest den sidste hverdag i måneden - leveringen 1-2 uger efter. Dog ikke januar og juli. Vault (sæsonvare), er kun tilgængelig i visse perioder. Send en mail. OBS Grainfather ejere - gå ind på prodktet her på siden -der står hvad di skal gøre for at din mobil har forbindelse til kontrolboksen
Ring +45 60 53 00 02 | Albryg Brygudstyr | Mejerivej 7 | 4296 Nyrup

- Velkommen til Albryg Brygudstyr

mæskepose stor SS 50 l - 40x40 x47 cm Kvalitet

Mæskepose stor SS 50 l - 40x40 x47 cm
Varenummer: 057.009.50

Lagerstatus: På lager

220,00 DKK

Detajler

Detaljer

Den bryg taske er en nem og økonomisk stoffilter for hjemmet bryggerier til at starte all-grain brygning i henhold til Brew i et Bag-metode. Hvad gør denne metode unikke er, at du brygger med en kedel i stedet for 2 kedler og et filter bund, hvorved der spares tid, plads og penge. Med Brew taske og et enkelt bryg kedel du har alt det udstyr til at brygge en maltøl derhjemme. For at bruge med vores Brewferm ® malt kits . let at rengøre: hånd-vask med varmt vand og opvaskemiddel. Triple skyl med rent vand og lad det hænge til drop-tør; vaske lejlighedsvis. stærk, genanvendelige bryg taske, du kan bruge igen og igen (ikke en smid-væk pose) med stærke polypropylen stropper, så man kan nemt løfte posen med en krog eller remskive fra bryg kedel kan bruges som et suspenderet hop taske sømme er på ydersiden derfor ingen partikler forbliver i posen 100% polyester dimensioner: diameter x højde = 40 x 47 cm findes i 4 varianter: egnet til vores Brewferm ® homebrew kedler af 25, 27, 35, 50 liter Bemærk: Så snart bryg taske, som er fyldt med malt, rører bunden af bryg kedel, bør du ikke hæve temperaturen ved direkte opvarmning. Da dette kan medføre, at Brew taske til at brænde eller smelte. Læg derfor en rist i bunden af gryden. Ekstra tip: Hvordan man kan maksimere udbyttet af Brew Bag: med en finere knuse, du øge kontaktfladen, dermed fremskynde den enzymatiske aktivitet, hvilket resulterer i et højere udbytte. Sparging er ikke længere nødvendigt, hvis du brygger i henhold til 'Brew i en taske-metode.

Produktvideo