NYE ÅBNINGSTIDER . Mandage lukket. Afhentning kun efter aftale. tirsdage - torsdag kl. 10-17.30 fredag og lørdag 10-14 .
- . -

OBS OBS . Feltet du kan skrive beskeder i fungere ikke så send en mail specielt. hvis du bestiller vådgær Nyhed! Du kan bestille vådgær wlp senest den sidste hverdag i måneden - leveringen 1-2 uger efter. Dog ikke januar og juli. Vault (sæsonvare), er kun tilgængelig i visse perioder. Send en mail. OBS Grainfather ejere - gå ind på prodktet her på siden -der står hvad di skal gøre for at din mobil har forbindelse til kontrolboksen
Ring +45 60 53 00 02 | Albryg Brygudstyr | Mejerivej 7 | 4296 Nyrup

- Velkommen til Albryg Brygudstyr

lauter helix 1000 mm NYHED !

lauter helix
Varenummer: 1000mm

Lagerstatus: På lager

425,00 DKK

Detajler

Detaljer

lauter helix 1000 mm LauterHelix er et innovativt produkt . Et alternativ til den falske bund til filtrering af din urt. Dette er en rustfri stålspira. Den fungerer som et fleksibelt rør, når det indsættes i beholderen. Spiralen er stram nok til at lukke større partikler ude, men lader urten løbe igennem. Spiralen er forbundet til et T-stykke med en bøsning til gennemføring. Fås i to længder: 1000 mm, som passer til gryder omkring 40 cm i diameter og 1800 mm, der passer til gryder omkring 60 cm i diameter. Tråden størrelse er 1/2 "NPT inde og 3/4" BSP på ydersiden af bøsningen Den passer også plast hane på en gærspand.

ProduktvideoAlbryg.dk har endnu ikke en video til dette produkt.

Synes du produktet mangler en video? Send os en e-mail!