NYE ÅBNINGSTIDER . Mandage lukket. Afhentning kun efter aftale. tirsdage - torsdag kl. 10-17.30 fredag og lørdag 10-14 .
- . -

OBS OBS . Feltet du kan skrive beskeder i fungere ikke så send en mail specielt. hvis du bestiller vådgær Nyhed! Du kan bestille vådgær wlp senest den sidste hverdag i måneden - leveringen 1-2 uger efter. Dog ikke januar og juli. Vault (sæsonvare), er kun tilgængelig i visse perioder. Send en mail. OBS Grainfather ejere - gå ind på prodktet her på siden -der står hvad di skal gøre for at din mobil har forbindelse til kontrolboksen
Ring +45 60 53 00 02 | Albryg Brygudstyr | Mejerivej 7 | 4296 Nyrup

- Velkommen til Albryg Brygudstyr

Nyhed

grainfather - Lambic til Grainfather - komplet med Dome top forudbestilling

Lambic til Grainfather
Varenummer: 51078 + 51079

Lagerstatus: Ikke på lager

2.860,00 DKK

Detajler

Detaljer

Lambic til Grainfather Gør din Grainfather til et microdistillery ved at montere Alembic Kondensator og Dome Top, som vist på billedet. Alembic potstill kan bruges til at destillere både vand, duftolier og alkohol, skal du tjekke de juridiske krav i dit bopælsland om alkohol distilation og indhente alle nødvendige licenser og tilladelser, før du bruger dette udstyr til at destillere alkohol. Whisky er også lavet af korn og følge en lignende proces som at brygge øl i Grainfather. Efter fermentering af whisky urt, fastgøre kuppel og kondensatoren, og du vil destillere fuld aromatiseret. Kobber Dome Top: Den store kobber overfladeareal af denne kuppel top fungerer som en katalysator med dampen i din Grainfather og hjælper med at forbedre og koncentrere smag og aroma samt fjerne uønskede svovlforbindelser. Dette giver en glattere, rigere, sødere smag ånd. Kolbe Kondensator: Denne kondensator bevarer smag snarere end at strippe den ud ved tilbagesvaling. Leveres med et termometer, slanger og tap adapter sæt.

ProduktvideoAlbryg.dk har endnu ikke en video til dette produkt.

Synes du produktet mangler en video? Send os en e-mail!