NYE ÅBNINGSTIDER . Mandage lukket. Afhentning kun efter aftale. tirsdage - torsdag kl. 10-17.30 fredag og lørdag 10-14 .
- . -

OBS OBS . Feltet du kan skrive beskeder i fungere ikke så send en mail specielt. hvis du bestiller vådgær Nyhed! Du kan bestille vådgær wlp senest den sidste hverdag i måneden - leveringen 1-2 uger efter. Dog ikke januar og juli. Vault (sæsonvare), er kun tilgængelig i visse perioder. Send en mail. OBS Grainfather ejere - gå ind på prodktet her på siden -der står hvad di skal gøre for at din mobil har forbindelse til kontrolboksen
Ring +45 60 53 00 02 | Albryg Brygudstyr | Mejerivej 7 | 4296 Nyrup

- Velkommen til Albryg Brygudstyr

Kurser

Håndbrygget øl for begyndere. Lær at brygge håndbrygget øl helt fra bunden med malt, humle og gær, som man har gjort i 100 år, og få håndbrygget kvalitets øl med hjem. 

Kursus for begyndere i ølbrygning.
Få en sjov hobby du kan have glæde af i mange år . Deltag i vores kurser og få styr på mæskning, humle og gærringsproces. På kurset brygges der to og to og i får 20 liter øl til deling med hjem.

Vi mødes præcis kl.9.00 og starter med en kop kaffe/ te og en ostemad. Vi får en snak om ølbrygning og hvad vi skal være opmærksomme på. Derefter går vi til bryganlæggene kl. 9.15. Der er løbende vejledning og hjælp undervejs. Der brygges et all grain bryg. Der serveres lækkert smørrebrød leveret udefra til frokost og vi smager på lidt forskelligt øl.
Der er fri kaffe/te under hele kurset. Der er mulighed for at handle produkter efter brygningen, for dem der måtte ønske dette.

Der gives 5 % rabat på køb af bryganlægget, såfremt det købes på dagen.

11 vare(r)

pr. side

11 vare(r)

pr. side