. . NYE ÅBNINGSTIDER : OBS OBS vi holder lukket helt lørdag den 20.10.2018. Mandage lukket. Afhentning kun efter aftale om mandagen.. Åbent alle Tirsdage og onsdage kl.10-15, torsdage kl. 10-17.30 og fredage kl. 10 - 15,lørdage kl.10-14 . . .
- . -

Nyhed! Du kan bestille vådgær wlp senest den 1. mandag i måneden - leveringen ugen efter. Dog ikke januar og juli. Vault (sæsonvare), er kun tilgængelig i visse perioder.
Ring +45 60 53 00 02 | Albryg Brygudstyr | Mejerivej 7 | 4296 Nyrup

- Velkommen til Albryg Brygudstyr

NyhedNedsat

Kontakt 40 /kprofi - et super godt fadølsanlæg ...dette er en forudbestilling

Kontakt 40 /kprofi
Varenummer: 40/kprofi

Lagerstatus: På lager

Pris: 7.600,00 DKK

Tilbudspris: 6.695,00 DKK

Detajler

Detaljer

Kontakt 40 /kprofi husk at koblinger, slanger og fittings er tilkøb Skal sendes med vognmand - vores lokale vognmand tager kr. 280,- pluds moms ialt kr 350,- du kan tilkøbe forsendelse - det ligger som selvstændig produkt KONTAKT 40 / K profi har et højt ydende, lille i dimensioner og reguleret luft system. Det åbner nye muligheder i professionel og kommerciel brug. Denne køler er udstyret med et helt unikt højkvalitetssystem med en stille indbygget kompressor, der omfatter et spjæld- og molekylsugningsluftfilter. Denne køler har en kontinuerlig kølekapacitet på 35-40l / h., Maks. 50l / h. Trykket er justerbart ved hjælp af skruen på siden af ​​manometret og i området mellem 1-3 bar. Den moderne kompressorkøleenhed bruger strømindgangen til direkte overførsel til køling, hvilket garanterer minimal energiforbrug. Fremragende kølet øl er klar i termoblokken inden for 5 (max -8 ) minutter efter at køleren er tændt. LINDR-køleteknologien er 45% mere effektiv end dens strømindgang. Alle eksterne konstruktioner er lavet af rustfrit stål for at give et mere rent og æstetisk udseende. De anvendte materialer opfylder de højeste krav til hygiejnestandarder og garanterer en lang levetid for denne køler. Denne maskine leveres med en rustfrit stålbakke og en justerbar temperaturregulering med 7 forskellige indstillinger. To håndtag på toppen af ​​maskinen gør det muligt at maskinen kan transportere og løftes med lethed. KONTAKT-kølere er blevet anerkendt af eksperternes resultater som den ølkøler med det bedste forhold mellem pris / ydeevne / kvalitet / dimension. Bruger ca 500 w. se mere på http://www.lindr.cz/products/kontykt-40kprofi

Produktvideo