NYE ÅBNINGSTIDER . Mandage lukket. Afhentning kun efter aftale. tirsdage - torsdag kl. 10-17.30 fredag og lørdag 10-14 .
- . -

OBS OBS . Feltet du kan skrive beskeder i fungere ikke så send en mail specielt. hvis du bestiller vådgær Nyhed! Du kan bestille vådgær wlp senest den sidste hverdag i måneden - leveringen 1-2 uger efter. Dog ikke januar og juli. Vault (sæsonvare), er kun tilgængelig i visse perioder. Send en mail. OBS Grainfather ejere - gå ind på prodktet her på siden -der står hvad di skal gøre for at din mobil har forbindelse til kontrolboksen
Ring +45 60 53 00 02 | Albryg Brygudstyr | Mejerivej 7 | 4296 Nyrup

- Velkommen til Albryg Brygudstyr

Desa FIW (kaliumtartrat) 250 gram - til at reducere surheden i vin - 15 gram pr. 10 l

Desa FIW (kaliumtartrat) 250 gram - til at reducere surheden i vin
Varenummer: 003.115.1

Lagerstatus: På lager

59,50 DKK

Detajler

Detaljer

Den bedste deacidifier for druevin. Det kun præcipiterer vinsyre. Dosering: 15 g / 10 l reducerer surheden med 1 g / l. Hvornår og hvordan man bruger en deacidifier? Afsyring gøres bedst så tidligt som muligt. Calciumcarbonat er den mest almindeligt anvendte deacidifier. En stor del af skumning sker undertiden på afsyring. Du skal derfor bruge en tilstrækkeligt rummelig tønde / beholder. Tilføj den nødvendige mængde deacidfier til mosten, rør i et par minutter og lad den hvile i et stykke tid. Rør igen og igen overlade til hvile. Gentag dette et par gange, indtil der ikke mere CO2 dannet (ingen lyd af gas). Nu overlade alt til at nøjes med 12-24 timer. Derefter sifon mosten / vin og efterlod hvide lag i bunden.

Produktvideo



Albryg.dk har endnu ikke en video til dette produkt.

Synes du produktet mangler en video? Send os en e-mail!