NYE ÅBNINGSTIDER . Mandage lukket. Afhentning kun efter aftale. tirsdage - torsdag kl. 10-17.30 fredag og lørdag 10-14 .
- . -

OBS OBS . Feltet du kan skrive beskeder i fungere ikke så send en mail specielt. hvis du bestiller vådgær Nyhed! Du kan bestille vådgær wlp senest den sidste hverdag i måneden - leveringen 1-2 uger efter. Dog ikke januar og juli. Vault (sæsonvare), er kun tilgængelig i visse perioder. Send en mail. OBS Grainfather ejere - gå ind på prodktet her på siden -der står hvad di skal gøre for at din mobil har forbindelse til kontrolboksen
Ring +45 60 53 00 02 | Albryg Brygudstyr | Mejerivej 7 | 4296 Nyrup

- Velkommen til Albryg Brygudstyr

NyhedNedsat

BEACON - 40 liters bryganlæg hvor du kan brygge 30 liter øl - 2.500w - incl. vores chiller med gardenakobling til 20 - 30 L efteråres tilbud !

Beacon
Varenummer: beacon ..

Lagerstatus: På lager

Pris: 3.464,00 DKK

Tilbudspris: 3.195,00 DKK

Detajler

Detaljer

Vi gennemgår selvfølgelig bryganlægget når du henter det som vi plejer at gøre. ... der er en ændring fra den tidligere model idet der er udvendig niveau måler og navn er skiftet til Beacon - men egentlig samme bryganlæg Der ydes 2 års garanti på Beacon fra producentens side. Vi anbefaler vore store Chiller med gardena kobling hvis kølingen skal gå stærkt. https://www.albryg.dk/chiller-50-l-sst-er-forberedt-til-du-kan-saette-alm-gardena-koblinger-pa.html psst vi har den også til 20 liter med gardenakobling. vær opmærksom på at pumperne ikke tåler du køre kogende urt igennem dem - det er de ikke bygget til. De fleste pumper klare kun 75 grader i kortere tid. Bryganlæggets kedel er fremstillet i lækkert højglanspoleret rustfrit stål, med monteret stigrør, så man hele tiden kan se, hvor meget væske der er i kedlen, og dette er specielt nyttigt under udmæskningen. Brewster Beacon brygkedel har et justerbart 2500 W varmelegeme, hvor du kan justere wattene. Brewster Beacon er med helt ny elektronik til at styre din brygproces med. Anlægget sælges med nydesignet indsatssi med indbygget overløb, så kedlen ikke løber tør, kan hæves i flere step. Der kan uden problemer være 9 kg malt i den. Brewster Beacon har en kraftig integreret pumpe, der køre på 230 V. pumpen suger direkte fra bunden, hvor der er et stort bundfilter, som dækker hele bunden af kedlen. Når brygkedlen skal tømmes, er der ingen spild. Den er 57,4 høj og med en udvendig diameter på 35,7 cm. Brewster Beacon kan nu programmeres med 9 steps, og du kan gemme op til 10 programmer som du så kan vælge igen og igen (eller ændre som du har lyst til). Hvert step lader dig vælge en temperatur, og en tid. Når Brewsteren kommer til steppet, vil den sørge for at temperaturen fastholdes i det antal minutter du har valgt, og så går den videre til næste step. Temperaturstyringen går op til 100 grader, og urten vil bulderkoge, uanset hvor højt sukkerindholdet er. Det bliver ikke nemmere at brygge øl. Brewsteren er gået fra at være rigtig god til at være fantastisk. Brewster Beacon leveres med følgende: -Brewster Beacon brygkedel i højglanspoleret rustfrit stål kan inde holde 40 liter til kanten. -Integreret pumpe. -Indsatssi der kan indeholde 9 kg malt Det kan anbefales at tilkøbe vores prisbillige chiller der er forberedt til gardena kobling - den findes i 2 størreslser til 20 log 50 l begge kan gå ned i Beacon. Dvs du kan bruge din vandslange .

Produktvideo