NYE ÅBNINGSTIDER . Mandage lukket. Afhentning kun efter aftale. tirsdage - torsdag kl. 10-17.30 fredag og lørdag 10-14 .
- . -

OBS OBS . Feltet du kan skrive beskeder i fungere ikke så send en mail specielt. hvis du bestiller vådgær Nyhed! Du kan bestille vådgær wlp senest den sidste hverdag i måneden - leveringen 1-2 uger efter. Dog ikke januar og juli. Vault (sæsonvare), er kun tilgængelig i visse perioder. Send en mail. Så køre google shopping ....
Ring +45 60 53 00 02 | Albryg Brygudstyr | Mejerivej 7 | 4296 Nyrup

- Velkommen til Albryg Brygudstyr

Nyhed

Bogen: Lagerøl af Dave Carpenter , på dansk, 20 opskrifter på øl NYHED !!!

Bogen: Lager øl af Dave Carpenter , på dansk, 20 opskrifter på øl
Varenummer: lager øl af Dave Carpenter

Lagerstatus: På lager

295,00 DKK

Detajler

Detaljer

Bogen: Lager øl af Dave Carpenter , på dansk, 20 opskrifter på øl Hvordan du smager og brygger verdens mest populære øl . Skrevet af Dave Carpenteroversat til dansk af Christian Andersen Lagerøl giver en komplet smagsguide til det fulde spektrum af lagerøltyper, lige fra Helles og Festbier til California Common og Baltic Porter. Du får desuden de 20 opskrifter også lagerøllets historie. og få svar på vorfor lagerøl er så dominerende på verdensmarkedet, på trods af at det er så meget sværere at producere. En skøn bog med dejlige opskrifter - der gir udfordinger.

ProduktvideoAlbryg.dk har endnu ikke en video til dette produkt.

Synes du produktet mangler en video? Send os en e-mail!