NYE ÅBNINGSTIDER Der er lukket følgende lørdage 10.08 og 24.08.2019 . Mandage lukket. Afhentning kun efter aftale. tirsdage - torsdag kl. 10-17.30 fredag og lørdag 10-14 .
- . -

OBS OBS . Feltet du kan skrive beskeder i fungere ikke så send en mail specielt. hvis du bestiller vådgær Nyhed! Du kan bestille vådgær wlp senest den sidste hverdag i måneden - leveringen 1-2 uger efter. Dog ikke januar og juli. Vault (sæsonvare), er kun tilgængelig i visse perioder. Send en mail. Så køre google shopping ....
Ring +45 60 53 00 02 | Albryg Brygudstyr | Mejerivej 7 | 4296 Nyrup

- Velkommen til Albryg Brygudstyr

Blå indikator 250 ml

Blå indikator 250 ml
Varenummer: 013.051.8

Lagerstatus: På lager

59,75 DKK

Detajler

Detaljer

Indikator til at måle surhedsgraden med Vinoferm® acidometer. Garanteret kvalitet! Hvad er pH? pH er måling af koncentrationen af frie hydrogenioner i en væske. PH af rent vand er 7. Væsker med en større koncentration af hydrogenioner end vand er syre og har en pH-værdi mindre end 7. Væsker med en lavere koncentration af hydrogenioner på den anden side, er base og har en pH-værdi højere end 7. pH-skalaen løber fra 1. til 14. Kan jeg måle pH i stedet for surhedsgrad must? Nej! I vinfremstilling, surhedsgrad er en repræsentation af mængden af gram syre i din vin / saft, som regel udtrykt ig vinsyre pr liter. Dette kan kun måles med en speciel indikerer løsning som Vinoferm® blå indikator. Du kan dog bruge en pH-meter i kombination med den blå indikator: I stedet for at tilsætte blå indikator, indtil farven bliver blå, tilsæt blå indikator, indtil en pH-værdi på 7,00 opnås. Denne metode er mere nøjagtig og giver bedre aflæsninger for bl.a., røde saft! Kombinationen pH-meter, blå indikator og en automatisk burette er et professionelt set-up for nøjagtig måling surhedsgrad.

ProduktvideoAlbryg.dk har endnu ikke en video til dette produkt.

Synes du produktet mangler en video? Send os en e-mail!