NYE ÅBNINGSTIDER . Mandage lukket. Afhentning kun efter aftale. tirsdage - torsdag kl. 10-17.30 fredag og lørdag 10-14 .
- . -

OBS OBS . Feltet du kan skrive beskeder i fungere ikke så send en mail specielt. hvis du bestiller vådgær Nyhed! Du kan bestille vådgær wlp senest den sidste hverdag i måneden - leveringen 1-2 uger efter. Dog ikke januar og juli. Vault (sæsonvare), er kun tilgængelig i visse perioder. Send en mail. OBS Grainfather ejere - gå ind på prodktet her på siden -der står hvad di skal gøre for at din mobil har forbindelse til kontrolboksen
Ring +45 60 53 00 02 | Albryg Brygudstyr | Mejerivej 7 | 4296 Nyrup

- Velkommen til Albryg Brygudstyr

71 B Saccharomyces cerevisia vin gær 5 gram

71 B
Varenummer: 71B

Lagerstatus: På lager

16,50 DKK

Detajler

Detaljer

71B-1122 Saccharomyces cerevisiae Valgt i Narbonne ved Institut national de recherche en landbrug (INRA) af J. Maugenet. Udvælgelsen blev designet til at isolere gær, som vil medføre en frugtagtig endnu frisk karakter i vin, ville leve længe efter gæringen. Egenskaber og anvendelser Den 71B stamme er en hurtig starter med en konstant og fuldstændig fermentering mellem 15 ° og 30 ° C (59 ° og 86 ° F), der har evnen til at nedbryde store mængder (20% til 40%) af æblesyre. Ud over at producere rundere, blødere og mere aromatiske vine, der har tendens til at modne hurtigt, betyder det ikke udtrække en stor del af phenoler fra, skal så modning tid faldet yderligere. Den 71B anvendes primært af professionelle vindyrkere til unge vine, såsom vin nouveau og har vist sig at være meget egnet til rødme og restsukker hvide. For druer i regioner naturligt højt syre, hjælper den delvise metabolisme af æblesyre blødgøre vinen. Der 71B har også evnen til at producere betydelige estere og højere alkoholer, hvilket gør det et fremragende valg til gærende koncentrater.

ProduktvideoAlbryg.dk har endnu ikke en video til dette produkt.

Synes du produktet mangler en video? Send os en e-mail!